Vrijwilligers

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Vrijwilligers

Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers kan BouwBurg niet bestaan. Ieder jaar zorgen ongeveer 80 vrijwilligers, in de leeftijd van 13 tot 80 jaar, voor een fantastische week. Uiteraard zijn alle vrijwilligers vanaf 18 jaar in
het bezit van een VOG.

Vrijwilliger worden
Vrijwilligers hebben we ieder jaar nodig.
Als leiding op de groep, de crea-tent, centrale tent, magazijn, keuken, ijshut, boodschappendienst, de hand-en spandiensten.......
We zijn er ontzettend trots op dat we ieder jaar weer op een vaste groep kunnen bouwen en vinden het ook heel geweldig als er nieuwe vrijwilligers bij komen.
Daarom zorgen we ook goed voor onze vrijwilligers.
Koffie, thee, frisdrank, lunch, avondeten, een drankje als alle kinderen weer weg zijn, een nachtspel op woensdag en een geweldige afsluitting op de vrijdag avond!

We vragen wel of je als vrijwilliger minimaal 3 dagen in de week aanwezig bent en 1 dag in het opbouwweekend. Mocht dit echt niet mogelijk zijn dan kunnen we overleggen we wat er wel mogelijk is.
De minimale leeftijd is op het minikamp is 13 jaar. Op het grote kamp 16 jaar.

Lijkt het jou leuk om aan de rand van Velp een week lang met ruim 600 kinderen een compleet dorp op te bouwen? Ben jij die creatieve, gezellige, ondernemende, enthousiaste vrijwilliger? Schrijf je dan nu in! Stuur snel een mailtje naar info@bouwburg.nl. 

 

Share our website