Ouders

 • Home
 • Informatiepagina's
 • Ouders

BouwBurg 2023 vindt waarschijnlijk plaats in week 34: maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus.

BouwBurg-tijden:

4-6 jaar:
– Maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 en Vrijdag van 9.00-12.00
6-12 jaar:
– Maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 en vrijdag van 9.00-12.00

Algemene informatie:

Bij het mini kamp 4-6 jaar mogen de kinderen een hamer meenemen om te timmeren. Denkt u eraan om deze te voorzien van naam, net als alle andere spullen van uw kind (jas/tas). Mocht uw kind nog niet helemaal zindelijk zijn, zorgt u dan voor extra kleding in de tas. De kinderen op het mini kamp krijgen elke dag wat lekkers en wat te drinken, dus u hoeft uw kind geen eten of drinken mee te geven. Is uw kind ergens allergisch voor kunt u dit doorgeven bij de groepsleiding. De activiteiten in dit kamp: zingen, dansen, spelletjes, timmeren, knutselen, sport en spel, schminken en toneel.

Op het grote kamp (6-12 jaar) mogen de kinderen in een groepje hun eigen hut bouwen. Daarnaast zullen er nog andere activiteiten plaats vinden zoals sport en spel, toneel, muziek, dansen en knutselen. De kinderen hoeven alleen een eigen hamer mee te nemen en eventueel een zaag. Grondboren en zagen zijn te leen bij de groepsleiding. Wilt u de meegenomen spullen voorzien van een naam. Voor de lunch en eventuele tussendoortjes moeten de kinderen zelf een eigen lunch pakket, drinken en wat lekkers mee nemen. Ook zal er af en toe een traktatie zijn van de BouwBurg organisatie. Op dinsdag en donderdag zijn er vuurtjes. De kinderen mogen deze dag een pannetje meenemen met knakworsten, soep of… Energy drinks zijn verboden. Tussen 12.00 en 12.30 is er de mogelijkheid om uw kind wat te eten komen brengen.

Op het terrein staat een ijshut waar een ijsje of limonade gekocht kan worden. De kinderen van het mini kamp kunnen met hun ouders bij het na huis gaan hier iets halen. De kinderen van het grote kamp kunnen hier overdag zelf iets halen, zorgt u ervoor dat uw kind niet teveel geld meeneemt.

Op vrijdag zal de BouwBurg week afgesloten worden met een feestelijke afsluiting. Hierbij zijn alle vaders, moeders, broertjes en zusjes uitgenodigd. U bent van harte welkom .U dient zelf een stoel mee te nemen. Na afloop om ongeveer 12.00 gaan alle kinderen met de ouders mee naar huis. Voor die vrijdagmiddag zoeken wij ook ouders die ons willen helpen komen afbreken. Opgeven kan voor bij de ingang (bij de tent).

Voor vragen kunt u mailen naar info@bouwburg.nl of bellen.
In de bouwburg week zijn we de hele week telefonisch bereikbaar. 06- 38 41 94 24


Algemene voorwaarden ticket verkoop en AVG BouwBurg 2023.

 • Gekochte kaarten kunnen niet geruild worden voor een kaart van een andere groep. Mocht het zo zijn dat alle vriendjes in een andere groep zitten, is het geen probleem om gewoon aan te sluiten bij de vriendjes, ook al is het een andere kleur groep.
 • De kaarten staan geregistreerd op naam. Gekochte kaarten kunnen daardoor niet doorgegeven of doorverkocht  worden aan een ander kind. Mocht dit wel gebeuren, dan behoudt Stichting Bouwburg het recht om het kind dat de kaart heeft overgenomen/overgekocht de toegang te weigeren. Er vind geen restitutie plaats van de ticketkosten.
 Mocht het toch voorkomen dat er ondanks onze voorwaarden kaarten worden overgedragen aan een ander kind en er vindt een calamiteit plaats hebben wij geen juiste gegevens van dit andere kind. Stichting Bouwburg stelt zich hier dan ook niet aansprakelijk voor.
 • Uw kind dient aan de leeftijd te voldoen die is gekoppeld aan de groep van zijn/haar ticket. Leeftijden staan duidelijk vermeld bij het kopen van de kaarten! Mocht u toch een kaartje kopen terwijl uw kind niet aan de leeftijdseisen voldoet dan behoudt Bouwburg het recht om het kind de toegang te weigeren.
 • Bij eenmaal gekochte kaarten geven wij géén geld terug indien uw kind plots verhinderd is door omstandigheden.
 • Wij maken géén gebruik van een reservelijst.
 • Alleen het bestuur van Stichting Bouwburg heeft volledige toegang tot de persoonsgegevens van de kopers en kindgegevens zoals verstrekt bij de kaartverkoop. Tijdens het kamp hebben de groepsleiding en EHBO, indien nodig, toegang tot de kindgegevens. Deze gegevens zullen binnen 1 maand na afloop van het kamp vernietigd worden.

Huisregels BouwBurg:
We zijn te gast op het terrein van Rudius vastgoedgroep:
 • Graag alleen met de fiets of auto daar komen waar het toegestaan is  voor Bouwburg deelnemers op het terrein.
 • Graag alleen de fiets of auto daar stallen of parkeren waar het toegestaan is  voor Bouwburg deelnemers op het terrein.
 • Gebruik  alleen de juiste aan- en afvoerwegen  van of naar het Bouwburg terrein wanneer u komt/ gaat. Volg de instructies van de verkeersleiders/ beveiligers op!
 • Honden zijn op het gehele Bouwburg terrein niet toegestaan! Neem s.v.p. géén honden mee naar het terrein als u kinderen komt brengen of halen.
Verder gelden onderstaande regels tijdens het kamp:
 • Roken is op het gehele kampterrein is niet toegestaan.
 • Het nuttigen en/of meenemen van alcoholhoudende dranken is niet toegestaan.
 • Het nuttigen en/of meenemen van (soft)drugs is niet toegestaan.

 
 
 

Share our website