Tickets

Digitale kaartverkoop start donderdag 6 juni om 9.00 via de link op onze website en Facebookpagina.

De digitale verkoop is uitbesteed aan Oxynade, eticketing expert die in samenspraak met BouwBurg de verkoop heeft opgezet.
Via deze link komt u op de site waar u kaarten kunt bestellen, maximaal 3 per aankoop: 

https://tickets.mijnevent.be/?lang=nl&distributionId=174617&eventId=353085

Op de 1e pagina kiest u welke en hoeveel kaarten u wilt kopen(max 3).
Vervolgens vult u op pagina 2 uw eigen (koper-)gegevens in, óók als u voor andere ouders/ verzorgers meebestelt. Alle invulvelden met een * moeten worden ingevuld om verder te komen in het programma. 
Op de 3e pagina kunt u dan de kindgegevens invullen, inclusief noodtelefoonnummers en belangrijk zaken die BouwBurg moet weten betreffende de kinderen. Ook hier moeten de velden met een * ingevuld worden. Wilt u niks invullen bij het 2e telefoonnummer of bij bijzonderheden dan volstaat een -
De laatste pagina is de afronding waar u DIRECT moet betalen middels IDEAL of credit card(Master/ Visa)

Bij grote drukte kan het zijn dat u eerst in een wachtrij terecht komt, waarbij het advies is om niet de pagina te verversen en vooral geduld te hebben.
Reeds betaalde tickets kunnen door ons niet worden teruggenomen, hiervoor dient u contact op te nemen met Oxynade. Zij kunnen tegen een onkostenvergoeding van € 3,- de kaarten terugnemen, welke dan weer opnieuw in de verkoop komen. Tickets zijn persoonsgebonden en mogen niet doorverkocht worden!

Kinderen die in het bezit zijn van een Gelre Pas en in Velp op school zitten òf in Velp wonen, kunnen in aanmerking komen voor gratis BouwBurgkaarten. Ouders/verzorgers kunenn hiervoor contact opnemen met Stichting Leergeld arnhem, info@leergeld.nl, Verlengde Hoflaan 72 in Arnhem, telnr 026 4455572.
Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op=op!


Share our website