Kaartverkoop 2024

 • Home
 • Informatiepagina's
 • Kaartverkoop 2024

BOUWBURG gaat onderwater

De kaartverkoop voor BouwBurg 2024 zal starten op Vrijdag 31 mei om 9:00 uur.
De kaartverkoop wordt dit jaar geregeld door weticket.com

De link om kaarten te bestellen is Winkel niet gestart (weticket.com)

Per bestelling kunnen 4 kaarten gekocht worden.
De Mini’s 4-6 jaar zijn groep Oranje
Het  grote kamp 6-12 jaar kunnen kiezen uit de groepen Paars, Geel, Groen en Rood

De prijzen voor de kaarten zijn voor de Mini’s €35,00 uro en de Grote €40,00
Daar komt per kaart €1,00 servicekosten bij.

Belangrijk is om goed de gegevens in te vullen zoals telefoonnummer en noodnummer.
Voor elk gekochte kaart het dringende verzoek om van elk kind dat deelneemt naam + achternaam en geboortedatum in te vullen. Na het invullen van alle gegevens heeft u nog 10 minuten de tijd om de betaling te voltooien. Dit gaat via Ideal.

 

Algemene voorwaarden ticket verkoop en AVG Bouwburg 2024.

 • Gekochte kaarten kunnen niet geruild worden voor een kaart van een andere groep.
  Mocht het zo zijn dat alle vriendjes in een andere groep zitten, is het geen probleem om gewoon aan te sluiten bij de vriendjes, ook al is het een andere kleur groep.
 • De kaarten staan geregistreerd op naam. Gekochte kaarten kunnen daardoor niet doorgegeven of doorverkocht  worden aan een ander kind. Mocht dit wel gebeuren, dan behoudt Stichting Bouwburg het recht om het kind dat de kaart heeft overgenomen/overgekocht de toegang te weigeren. Er vind geen restitutie plaats van de ticketkosten.
   

 Mocht het toch voorkomen dat er ondanks onze voorwaarden kaarten worden overgedragen aan een ander kind en er vindt een calamiteit plaats hebben wij geen juiste gegevens van dit andere kind. Stichting Bouwburg stelt zich hier dan ook niet aansprakelijk voor.
 

 • Uw kind dient aan de leeftijd te voldoen die is gekoppeld aan de groep van zijn/haar ticket. Leeftijden staan duidelijk vermeld bij het kopen van de kaarten! Mocht u toch een kaartje kopen terwijl uw kind niet aan de leeftijdseisen voldoet dan behoudt Bouwburg het recht om het kind de toegang te weigeren.
 • Bij eenmaal gekochte kaarten geven wij géén geld terug indien uw kind plots verhinderd is door omstandigheden.
 • Wij maken géén gebruik van een reservelijst.
 • Alleen het bestuur van Stichting Bouwburg heeft volledige toegang tot de persoonsgegevens van de kopers en kindgegevens zoals verstrekt bij de kaartverkoop. Tijdens het kamp hebben de groepsleiding en EHBO, indien nodig, toegang tot de kindgegevens. Deze gegevens zullen binnen 1 maand na afloop van het kamp vernietigd worden.

Share our website