Start kaartverkoop: 31 mei om 9:00 uur

mei 30th, 2018 | Geen Reacties »

Beste ouders, verzorgers,

Donderdag 31 mei om 9:00 uur zal de kaartverkoop voor Bouwburg 2018 van start gaan.

Klik HIER om naar de verkoopsite te gaan. Vóór 31 mei 9 uur komt u op een tijdelijke pagina (een ‘virtuele wachtrij’), deze wachtrij is niet van invloed op de volgorde van verkoop. Om 9 uur komen de tickets beschikbaar.

Dit jaar is de kaartverkoop uitbesteed aan een extern ticketbureau. Via bovenstaande link komt u op de pagina waar u kaarten kunt bestellen. Op deze pagina kunt u de kaarten aanklikken die u nodig heeft (max. 3 per bestelling). Als u de groepen heeft aangeklikt, heeft u 15 minuten de tijd om de bestelling af te ronden.

In het eerste scherm vult u uw eigen gegevens in. In de volgende stap vult u per kind een aantal gegevens is (naam, noodnummer en bijzonderheden). Als u alle verplichte velden heeft ingevuld gaat u door naar de betaling. In tegenstelling tot andere jaren moet u direct via Ideal betalen. Let op: er kunnen geen tickets of betalingen retour.

Kort samengevat:
U kunt maximaal 3 tickets per persoon bestellen
Tickets moeten direct betaald worden
Dubbel bestelde en betaalde e-tickets kunnen niet retour
E-tickets zijn persoonsgebonden en kunnen niet doorverkocht worden
Mochten de kaarten snel zijn uitverkocht dan komen de niet betaalde kaarten na een kwartier weer terug in de verkoop. Daarna geldt: op = op!

Reacties zijn gesloten.