Info voor ouders

Bouwburg 2018 vindt plaats in week 33: maandag 13 augustus t/m vrijdag 17 Augustus.

Bouwburg-tijden:
4-6 jaar:
– Maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 en Vrijdag van 9.00-12.00
6-12 jaar:
– Maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 en vrijdag van 9.00-12.00

Algemene informatie:
Bij het mini kamp 4-6 jaar mogen de kinderen een hamer meenemen om te timmeren. Denkt u eraan om deze te voorzien van naam, net als alle andere spullen van uw kind (jas/tas). Mocht uw kind nog niet helemaal zindelijk zijn, zorgt u dan voor extra kleding in de tas. De kinderen op het mini kamp krijgen elke dag wat lekkers en wat te drinken, dus u hoeft uw kind geen eten of drinken mee te geven. Is uw kind ergens allergisch voor kunt u dit doorgeven bij de groepsleiding. De activiteiten in dit kamp: zingen, dansen, spelletjes, timmeren, knutselen, sport en spel, schminken en toneel.

Op het grote kamp (6-12 jaar) mogen de kinderen in een groepje hun eigen hut bouwen. Daarnaast zullen er nog andere activiteiten plaats vinden zoals sport en spel, toneel, muziek, dansen en knutselen. De kinderen hoeven alleen een eigen hamer mee te nemen en eventueel een zaag. Grondboren en zagen zijn te leen bij de groepsleiding. Wilt u de meegenomen spullen voorzien van een naam. Voor de lunch en eventuele tussendoortjes moeten de kinderen zelf een eigen lunch pakket, drinken en wat lekkers mee nemen. Ook zal er af en toe een traktatie zijn van de BouwBurg organisatie. Op dinsdag en donderdag zijn er vuurtjes. De kinderen mogen deze dag een pannetje meenemen met knakworsten, soep of… Energy drinks zijn verboden. Tussen 12.00 en 12.30 is er de mogelijkheid om uw kind wat te eten komen brengen.

Op het terrein staat een ijshut waar een ijsje of limonade gekocht kan worden. De kinderen van het mini kamp kunnen met hun ouders bij het na huis gaan hier iets halen. De kinderen van het grote kamp kunnen hier overdag zelf iets halen, zorgt u ervoor dat uw kind niet teveel geld meeneemt.

Op vrijdag zal de BouwBurg week afgesloten worden met een feestelijke afsluiting. Hierbij zijn alle vaders, moeders, broertjes en zusjes uitgenodigd. U bent van harte welkom .U dient zelf een stoel mee te nemen. Na afloop om ongeveer 12.00 gaan alle kinderen met de ouders mee naar huis. Voor die vrijdagmiddag zoeken wij ook ouders die ons willen helpen komen afbreken. Opgeven kan voor bij de ingang (bij de tent).

Voor vragen kunt u mailen naar info@bouwburg.nl of bellen op werkdagen tussen 19 uur en 21 uur naar 06-27544656. In de
bouwburg week zijn we de hele week telefonisch bereikbaar.